Prvi pogled: Revolution

Nakon što su prije nekoliko tjedana objavljene prve fotografije iz nadolazeće NBC-jeve serije Revolution, a tijekom proteklog tjedna i prvi trailer, bio bi red da u kratkim crtama predstavimo i navedenu. Za početak spomenimo kako je riječ o novom projektu u produkciji J.J. Abramsa (Star Trek, Lost, Fringe), Erica Kripkea (Supernatural), Jona Faveraua (Iron Man) i Bryana Burka (Star Trek, Lost). Štoviše, režiju pilot epizode potpisuje sam Faverau, najpoznatiji kao redatelj prva dva Iron Mana.

Radnja serije vrti se oko premise što bi se dogodilo kad bi u svijetu prestala raditi sva tehnologija, svi izvori energije, te ih se nikako ne bi moglo pokrenuti. Kako bi se moderni ljudi najednom prilagodili životu kojim su prethodno živjeli desecima tisuća godina, pitaju se autori serije. Nakon početnog nestanka energije, serija nas vodi 15 godina u budućnost, u vrijeme slično onom prije industrijske revolucije, s obiteljima koje žive od izlaska do zalaska sunca, na farmama bez struje, bez telefona, bez ijedne moderne pogodnosti. Istovremeno, planetom vladaju lokalne milicije, a nakon što članovi jedne ubiju čovjeka za kojeg se ispostavi kako zna nešto o razlozima nestanka energije, kreće odlučujuća utrka za odgovorima.

U seriji glume Billy Burke (The Twilight), Tracy Spiridakos (Being Human), Anna Lise Phillips (Terra Nova), Zak Orth (Rome + Juliet), Graham Rogers (Memphis Beat), J.D. Pardo (A Cinderella Story), David Lyons (The Cape), Maria Howell (The Blind Side), Tim Guinee (Stargate SG-1, Iron Man), Andrea Roth (Rescue Me) i “Los Pollos Hermanos” (za sve one koji prate Breaking Bad) legenda Giancarlo Esposito (Breaking Bad).

Odobrena je cijela sezona serije, a prikazivati će se ponedjeljkom. Početak emitiranja zasada nije poznat, a do tada uživajte u traileru i slikama.

revolution1.jpg

revolution3.jpg revolution4.jpg

revolution2.jpg

Više s weba...

1 Response

  1. dns kaže:

    wiki kaze da je premijera 17.9.2012.

Odgovori

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Nužna polja su označena s *